Saldime

Saldimi eshte nje self reflective essay outline proces i bashkimit te materialeve, zakonisht metale ose thermoplastike. Ky realizohet shpesh nga shkrirja e copave te materialit duke shtuar nje material mbushes per te formuar nje zone te materialit te shkrire.
Saldimet qe ne ofrojme jane te tipeve te ndryshme: TIG, MIG, MAG etj dhe mundesohen per materiale te ndryshme si alumini, inoksi etj. si dhe gjithashtu ne paper writer for hire siperfaqe te veshira.