Kompania Sadiku eshte themeluar modern tragic hero examples ne vitin 2010 dhe ndodhet ne Durres, 35 km nga Tirana. Themeluesi i kesaj kompanie eshte Z.Gjergj Sadiku.

Me nje eksperience 16 vjecare ne mirembajtjen mekanike te industrise se cimentos ne Greqi, ne mesin e vitit 2010 ai nisi te punonte ne fabriken ‘Ante Cement’ ne Fushe Kruje. Sot, kjo kompani ka 20 te punesuar.

Sadiku Company 2011 ofron:

– Mirembajtje Mekanike
– Konstruksione Metalike
– Sherbime Hidraulike & Elektrike
– Ngjitje dhe riparime transportieresh me dy metoda: te ftohte dhe me vullkanizim)
– Saldime: Tig. Mig. Mag. alumin, inoks etj.

Kompania jone ka per qellim t’ju sherbeje klienteve ne nje kohe reale, me seriozitet, korrektesi dhe me standarte Europiane.

Vizioni yne per te ardhmen essay writer for hire eshte ta shtrijme aktivitetin tone ne te gjithe territorin kombetar dhe nderkombetar.

Ne besojme se suksesi vjen nga bashkepunimi.