Mirembajtje Mekanike

Nje kerkese e bizneseve e cila vjen gjithnje ne rritje eshte perkujdesja per makinerite mekanike.Duke qene se njohurite jane te pakta ne kete fushe ne ofrojme mirembajtje profesionale te paisjeve mekanike.Mirembajtja mekanike duke mare parasysh Ligjet e reja per sigurine duhen njohuri shume te mira ne kete fushe per te kryer riparime.

Ne arrijme tek residencialet dhe komercialet me nje game te gjere te sherbimeve mekanike ne nje kohe te shkurter