Konstruksione Metalike

Konstruksionet Metalike jane te perbere kryesisht nga nje strukture metalike e cila eshte e formuar nga shufra, trare dhe shtylla.Konstruksionet metalike perdoren ne ndertesa per ti dhene nje firme qendrueshmeri.

Ne ofrojme lloje te ndryshme te konstruksioneve metalike per te gjithe ata qe besojne tek puna jone.