Miresevini ne Sadiku Company SH.p.k

Kompania Sadiku, është how to make an essay look longer themeluar në vitin 2010 dhe gjendet në Durrës, 35 km nga Tirana. Themeluesi i kësaj kompanie është Gjergj Sadiku. Me nje eksperience 16 vjecare ne mirembajtjen mekanike te industrise se cimentos ne Greqi, ne mesin e vitit 2010 ai nisi te punonte ne fabriken ‘Ante Cement’ ne Fushe Kruje. Sot, kjo kompani ka 20 te punesuar.

Misioni & Vizioni:

Kompania jonë synon që t’u shërbejë klientëve në kohë reale, me besueshmëri, korrektësi dhe standarte evropiane.
Vizioni ynë për të ardhmen është të zgjerojme aktivitetin paper writers tonë në të gjithë territorin kombëtar dhe ndërkombëtar.

Ne besojmë se suksesi vjen nga bashkëpunimi.

Sherbimet Tona